Školenie hodnotiacich komisárov

  Pre zvýšenie korektnosti a kvality činnosti hodnotiacich komisii pri organizovaní gastronomických súťaží na Slovensku zorganizoval Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v poradí už druhé školenie hodnotiacich komisárov. Tentoraz boli vyškolení komisári pre hodnotenie cukrárskych súťaží a výstav. Vyškolených bolo 22 hodnotiacich komisárov v odbore cukrár tak, aby boli pokryté potreby hodnotenia súťaží organizovaných po celom území Slovenska.

  Za našu školu sa školenia na hodnotiaceho komisára podľa smerníc a regulí Svetovej organizácie kuchárskych asociácií – WACS zúčastnili Mgr. Jozefína Zaukolcová a Bc. Katarína Bučová. Získali akreditáciu odboru kuchár a cukrár v kategórii „C“ v rámci WACS.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2020 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31