Slávnostné ocenenie nominovaných kuchárov a cukrárov
Minister cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky sa rozhodol vyjadriť uznanie a podporu všetkým odborníkom, ktorí svojím talentom, pracovitosťou a tvorivosťou významne prispievajú k rozvoju slovenskej gastronómie doma aj v zahraničí. Za tým účelom Ministerstvo požiadalo prezidenta SZKC, aby navrhol cca 10 osôb na ocenenie z radov kuchárov a cukrárov, ktorých výsledky, profesionálne výkony a dlhodobý prínos vynikajúco reprezentujú gastronomický sektor Slovenskej republiky ( s akcentom na Súťaž Bocuse d´OR a prácu s juniormi ). Slávnostné oceňovanie sa konalo 11.12.2025 v priestoroch Ministerstva cestovného ruchu a športu v Bratislave.
Sme hrdí, že medzi ocenenými bola aj MOV našej školy - Mgr. Jozefína Zaukolcová.
SRDEČNE BLAHOŽELÁME!