V časopise Dobré jedlo

Časopis „Dobré jedlo“ je najpredávanejším mesačníkom o varení na Slovensku. V októbrovom čísle prispeli ku jeho odbornému obsahu aj MOV cukrár  Mgr. Jozefína Zaukolcová spolu so žiačkami II.B, ktorá bude od 10.10. 2021 v šou „Pečie celé Slovensko“  vysielanej na RTVS   odborným okom dohliadať na prácu amatérskych kuchárov ako jedna z porotkýň. 

Fotografie uverejnené so súhlasom redakcie Dobré jedlo, ktorému patria  autorské práva.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31