Danubius Gastro Bratislava 2017

V dňoch 26.1.- 29.1.2017 sa v Bratislavskej Inchebe konal veľtrh gastronómie a cestovného ruchu pod názvom Danubius Gastro. Súčasťou sprievodného programu boli viaceré celoslovenské súťaže organizované SZKC. Našu školu úspešne reprezentovali žiačky tretieho ročníka z III.D odbor cukrár. Zúčastnili sa súťaže 18. ročník gastronomickej súťaže pod názvom „Poézia v gastronómii“ v dvoch  súťažných kategóriách -  Cukrár junior a cukrárska artistika.

Gabriela Miškechová   – súťažná kategória cukrárska artistika – Názov súťažného výrobku

„Čokoládové kráľovstvo“

Pravá belgická čokoláda upravená temperovaním a spracovaná modernými technologickými postupmi. Prifarbovaná kakaovým maslom a špeciálnymi jedlými farbami.

Alena Pažitná, Zuzana Kurincová  - súťažná kategória  cukrár  junior - zlatá medaila a absolútny víťaz kategórie.  Súťažný výrobok – Misa dezertov pre 5 osôb   4 druhy

„Petit fours“ veľkosť 6-14g.

Žiačky pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová

 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2020 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31