Danubius Gastro Bratislava 2017

V dňoch 26.1.- 29.1.2017 sa v Bratislavskej Inchebe konal veľtrh gastronómie a cestovného ruchu pod názvom Danubius Gastro. Súčasťou sprievodného programu boli viaceré celoslovenské súťaže organizované SZKC. Našu školu úspešne reprezentovali žiačky tretieho ročníka z III.D odbor cukrár. Zúčastnili sa súťaže 18. ročník gastronomickej súťaže pod názvom „Poézia v gastronómii“ v dvoch  súťažných kategóriách -  Cukrár junior a cukrárska artistika.

Gabriela Miškechová   – súťažná kategória cukrárska artistika – Názov súťažného výrobku

„Čokoládové kráľovstvo“

Pravá belgická čokoláda upravená temperovaním a spracovaná modernými technologickými postupmi. Prifarbovaná kakaovým maslom a špeciálnymi jedlými farbami.

Alena Pažitná, Zuzana Kurincová  - súťažná kategória  cukrár  junior - zlatá medaila a absolútny víťaz kategórie.  Súťažný výrobok – Misa dezertov pre 5 osôb   4 druhy

„Petit fours“ veľkosť 6-14g.

Žiačky pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová

 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31