Krst knihy „Od frištiku k večeri“
Pred piatimi rokmi som dostala nápad, zozbierať staré recepty a zostaviť regionálnu kuchárku pre TSK Trenčín. Na výstavách zameraných na cestovný ruch som videla, že všetky kraje sa prezentujú svojimi miestnymi gastronomickými špecialitami a tak som začala zabudnuté recepty, ktoré pripravovali naše prastaré matere, zbierať.
So súhlasom riaditeľa školy, Mgr. Ivana Kasára, som oslovila zriaďovateľa TSK Trenčín, ktorý túto myšlienku odobril a podporil vydanie regionálnej kuchárky pod názvom „Od frištiku k večeri“. Krst knihy sa konal dňa 15.05.2015 na 4. ročníku výstavy Region Tour Expo v Trenčíne.
Jedlá sa pripravovali na SOŠ obchodu a služieb Púchov v spolupráci s majsterkou odborného výcviku Mgr. Janou Mikulovou a žiakmi našej školy.
Vďaka podpore všetkých zúčastnených môže široká verejnosť vyskúšať „chute starých čias“.
Ing. Mária Pažítková
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
|
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |