Najkrajšia torta Slovenska 2025 – 13. ročník divadlo Púchov
Do súťaže o najkrajšiu tortu Slovenska 2025 sa zapojili aj naše študentky druhého a tretieho ročníka. Opäť vykúzlili zaujímavé torty svojím dizajnom aj chuťou.
Súťažné číslo 8.
Martina Paulecová, Žaneta Zetochová - získali bronzovú medailu a cenu riaditeľka školy
Súťažná torta pod názvom MYŠACÍ KUCHÁR RATATOUILLE
Zloženie
Korpus : sacherový korpus, piškótový s pomarančom , krém : čokoládový maslový krém, orechový s lieskovými orieškami, ovocná zložka : čerešňová náplň želé doplnenie chuti : rum dohotovenie : plastický cukor , čokoláda, potravinárske farby, plastové výstuže
Súťažné číslo 9.
Ivana Lizoňová, Bianka Matúšová II.B – získali bronzovú medailu
Súťažná torta pod názvom FAIRY HOUSE
Zloženie
Korpus : piškótový, vanilkový s maracujou a mandľou , krém : maslový citrónový, biela ganache, maslový vanilkový, ovocná zložka : lesné ovocie doplnenie chuti : rum, Dohotovenie : plastický cukor, plastová výstuž, potravinárska farba
Súťažné číslo 10.
Barbora Seková, Karin Šupolová III. B – získali striebornú medailu
Súťažná torta pod názvom ČAROVNÝ SVET TATKA ŠMOLKA
Zloženie
Korpus : piškótový korpus s citrónom, mandľový, krém : čokoládový krém, grilážový mandľový krém, ovocná zložka : hruška a maracuja pyré, hruška kompótová, doplnenie chuti – mandľový likér, dohotovenie : plastický cukor, potravinárska farba, hmota saracino plastové výstuže , drôtiky+ potravinárska fólia jedlá špongia
Súťažné číslo 11.
Anna Yerofieieva, Anastasiia Fostii III.B – získali zlatú medailu a 1. miesto v kategórii K/2 Junior do 21. rokov, Cena divadla Púchov Púchovská kultúra, Cena primátorky mesta Púchov JUDr. Kataríny Henekovej
Súťažná torta pod názvom
CHANDELIER ROZPRÁVKA O PREVRÁTENOM JESENNOM LESE
Zloženie
Korpus : kávový a korpus s pekanovými orechmi, krém : kávový maslový krém, vanilkový s pravou vanilkou, gaštanový krém, ovocná zložka : pyré čierna ríbezľa, kúsky broskyne, domáci datľový lekvár, limetka, doplnenie chuti – rum, chrumkavá zložka sušienka s čokoládou, dohotovenie : plastický cukor, potravinárska farba, hmota saracino plastové výstuže, jedlá špongia, oblátkový papier
Dievčatám blahoželáme a ďakujeme za peknú reprezentáciu školy.
MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová, MOV Bc. Katarína Lipovská