Najkrajšia torta Slovenska 2025 – 13. ročník divadlo Púchov

Do súťaže o najkrajšiu tortu Slovenska 2025  sa zapojili aj naše študentky druhého  a tretieho ročníka. Opäť vykúzlili zaujímavé torty svojím dizajnom aj chuťou.

Súťažné číslo 8.

Martina Paulecová, Žaneta Zetochová  - získali bronzovú medailu a cenu riaditeľka školy

Súťažná torta pod názvom MYŠACÍ KUCHÁR RATATOUILLE

Zloženie

Korpus : sacherový korpus, piškótový s pomarančom , krém : čokoládový maslový krém, orechový s lieskovými orieškami, ovocná zložka : čerešňová náplň želé  doplnenie chuti : rum dohotovenie : plastický cukor , čokoláda, potravinárske farby, plastové výstuže

Súťažné číslo 9.

Ivana Lizoňová, Bianka Matúšová II.B – získali bronzovú medailu

Súťažná torta pod názvom FAIRY  HOUSE

Zloženie

Korpus : piškótový, vanilkový s maracujou a mandľou , krém : maslový citrónový, biela ganache, maslový vanilkový, ovocná zložka : lesné ovocie doplnenie chuti : rum, Dohotovenie : plastický cukor, plastová výstuž, potravinárska farba

Súťažné číslo 10.

Barbora Seková, Karin Šupolová III. B – získali striebornú medailu 

Súťažná torta pod názvom  ČAROVNÝ SVET TATKA ŠMOLKA

Zloženie

Korpus : piškótový korpus s citrónom, mandľový, krém : čokoládový krém, grilážový mandľový  krém, ovocná zložka  : hruška a  maracuja pyré, hruška kompótová, doplnenie chuti – mandľový likér, dohotovenie : plastický cukor, potravinárska farba,  hmota saracino plastové výstuže , drôtiky+ potravinárska fólia  jedlá špongia

Súťažné číslo 11.

Anna Yerofieieva, Anastasiia Fostii III.B – získali zlatú medailu  a 1. miesto v kategórii K/2 Junior do 21. rokov, Cena divadla Púchov Púchovská kultúra, Cena primátorky mesta  Púchov JUDr. Kataríny Henekovej  

Súťažná torta pod názvom  

CHANDELIER ROZPRÁVKA O PREVRÁTENOM  JESENNOM LESE

Zloženie

Korpus : kávový a  korpus s pekanovými orechmi, krém : kávový maslový krém, vanilkový  s pravou vanilkou, gaštanový krém, ovocná zložka  : pyré čierna ríbezľa, kúsky broskyne, domáci datľový lekvár, limetka, doplnenie chuti – rum, chrumkavá zložka  sušienka s čokoládou, dohotovenie : plastický cukor, potravinárska farba,  hmota saracino  plastové výstuže, jedlá špongia, oblátkový papier

 

Dievčatám blahoželáme a ďakujeme za peknú reprezentáciu školy.

 

MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová, MOV Bc. Katarína Lipovská

 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac September 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30