Od biznis plánu k podnikaniu

Dňa 29.03.2022 sa študenti I. SB triedy  zúčastnili prednášky, ktorá bola zameraná na zostavenie biznis plánu. Študenti sa dozvedeli  ako nastaviť procesy a kvalitu služieb, v čom je podnikanie v gastronómii špecifické a mnohé iné zaujímavé informácie, ktoré zúžitkujú nielen  vo svojom ďalšom štúdiu, ale i vo svojom profesionálnom živote. Našim študentom tieto informácie sprostredkovali prednášajúci PhDr. Erik Kubička, PhD.,MBA, Martin Jakubisko a Mgr. Maroš Ďurčok,  riaditeľ  NP MPC TN.

Ing. Gabriela Kanderková

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2020 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31