Veľká noc v gastronómii

Veľká noc v gastronómii

Pri  príležitosti  blížiacich sa veľkonočných sviatkov žiaci   na odbornom výcviku v školskej jedálni a kuchyni pripravili  typické výrobky studenej kuchyne pre tento sviatok – plnené farebné vajíčka,  kuriatka,  vajíčkové košíčky. O slávnostne  prestretý stôl s krásnou dekoráciou sviatkov jari  sa postarali žiaci z odboru čašník. Odbor kuchár prezentovali žiaci I.B s pani majsterkou PaedDr. Janou Mikulovou a odbor čašník  žiaci I.B  s pani majsterkou Bc. Alenou Bartalosovou.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2020 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31