Čokoládové rezy s jahodami pre čitateľov časopisu Dobré jedlo

Tvár a majstrovstvo našej pani učiteľky a majsterky Jožky Zaukolcovej je známa z televíznej obrazovky i z rôznych časopisov. Tentokrát piekla v kuchyni časopisu Dobré jedlo a  čokoládové rezy s jahodami jej pomohla upiecť i naša žiačka II. B triedy Aňa Yerofieieva. Recept i článok vyjde v najnovšom čísle časopisu Dobré jedlo a my z neho kúsok citujeme:

"Zástery Dobrého jedla im naozaj sekli a v našej kuchyni sa cítili ako doma. Alebo možno ako v škole, pretože Jožka sa nám tentoraz predstavila najmä v role majsterky odborného výcviku Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove, kde učí žiakov v odbore cukrár už 33 rokov. Za ten čas v tejto profesii vyučila množstvo šikovných študentov. Svojím talentom ju nadchla aj Anna Yerofieieva, ktorá pochádza z Ukrajiny a študuje v druhom ročníku. „Chcela som byť cukrárkou odmalička a som rada, že na našej škole sa mám možnosť vypracovať a chodiť na súťaže,“ povedala nám usilovná študentka, ktorú naučila variť a piecť jej babka. V tomto školskom roku Aňa vyhrala celoslovenskú súťaž v odbore cukrár, Skills Slovakia – Junior Gastro cup. Veľký podiel na rozvíjaní jej talentu má práve Jožka Zaukolcová, ktorá v štúdiu podporuje tiež aj ďalších študentov, aby dokázali úspešne zvládnuť neľahkú profesiu cukrára."

Na obe naše cukrárky sme veľmi hrdí!

Jožka s Aňou v Dobrom jedle


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Júl 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31