V časopise Dobré jedlo

Časopis „Dobré jedlo“ je najpredávanejším mesačníkom o varení na Slovensku. V októbrovom čísle prispeli ku jeho odbornému obsahu aj MOV cukrár  Mgr. Jozefína Zaukolcová spolu so žiačkami II.B, ktorá bude od 10.10. 2021 v šou „Pečie celé Slovensko“  vysielanej na RTVS   odborným okom dohliadať na prácu amatérskych kuchárov ako jedna z porotkýň. 

Fotografie uverejnené so súhlasom redakcie Dobré jedlo, ktorému patria  autorské práva.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28