Prax I .AH v cukrárni Akadémia
Sme žiaci prvého ročníka v odbore hotelová akadémia. Na praxi v odbore čašník sme si vyskúšali veľa neobjavených zručností, ako sú napríklad: obsluhovanie, základy techniky nastierania couvertu a podávania jedál v jednoduchej obsluhe. Počas dištančného vzdelávania sme si na online hodinách precvičovali lúpanie ovocia. Po návrate na prevádzku cukrárne Akadémia sme sa rozcvičili v príprave bagiet a rožkov pre školský bufet. V učebni sme si oživili techniku obsluhy, prácu s forlégom a na záver sme si odskúšali flambovanie ovocia a prípravu cappucina. Na našej prevádzke servírujeme cukrárenské výrobky našich cukrárov a k tomu ponúkame chutné kávy. Tešíme sa na nové zážitky a vedomosti z odboru kuchár.
Žiaci I.AH
Fotogaléria















Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
|
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |
od 24.9.2013, 12:46 do 27.11.2013, 12:46 |