Školenie hodnotiacich komisárov
Pre zvýšenie korektnosti a kvality činnosti hodnotiacich komisii pri organizovaní gastronomických súťaží na Slovensku zorganizoval Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v poradí už druhé školenie hodnotiacich komisárov. Tentoraz boli vyškolení komisári pre hodnotenie cukrárskych súťaží a výstav. Vyškolených bolo 22 hodnotiacich komisárov v odbore cukrár tak, aby boli pokryté potreby hodnotenia súťaží organizovaných po celom území Slovenska.
Za našu školu sa školenia na hodnotiaceho komisára podľa smerníc a regulí Svetovej organizácie kuchárskych asociácií – WACS zúčastnili Mgr. Jozefína Zaukolcová a Bc. Katarína Bučová. Získali akreditáciu odboru kuchár a cukrár v kategórii „C“ v rámci WACS.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |