Praktické zručnosti žiakov v ŠJ Púchov
Servírovanie vína je malý/veľký rituál, na ktorý by sme si mali hlavne pri slávnostných príležitostiach vyhradiť dostatok času. Viete, ako otvoriť víno ako profesionál, akú by malo mať teplotu a na čo pri podávaní vína nezabudnúť? Všetko toto už ovládajú žiaci II.C triedy, odbor 6489 H - hostinský, ktorí si svoje teoretické vedomosti a praktické zručnosti precvičujú na odbornom výcviku pod vedením majsterky OV Bc. Aleny Bartalosovej.
MOV Bc. Alena Bartalosová
Fotogaléria

















Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |